Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2] 1337 Last Chaos

laserek444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam zaprezentować nowy prywatny serwer Last Chaos:

Raty:
Exp: x30
SP: skile free
Drop: x20
Gold: x20
Affinity: x5
Iginition: x10
Hs rate: 100%
Runes rate: 75%
Max lvl:
185 :)

Na serwerze sa dwa item shopy jeden na stronie i drugi w grze.
Max lvl 185(expi sie baardzo łatwo)
na start 7,5k cashu za vote 5k
Codziennie po kilka eventow

Link:

xxx

ZAPRASZAM ! :D

Zapraszam do gildi FallenAngels od 165+ ! :D Nick PownedByCookez

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja robiona z pospiechu, że brak jakich kolwiek linków..

@laserek444 - Spalony Frytek?

ubh6c.png
Opublikowano

Właśnie ściągnąłem i stwierdzam, że serwer jest dosyć ciekawy. Należy do kategorii łatwych. Co 24 godziny jest vote, przez co codziennie otrzymujemy 5k cashu. Widzę, że minimalnie zmieniona jest droga levelowa. Fajny starter pack i takie tam... Jednym słowem bardzo łatwo i przyjemnie się bije (przynajmniej na razie, mam 130 lvl). Nie ma wielu ludzi, ale z tego, co wiem, to serwer dopiero się rozkręcił. Podobno admin mówił, że dziś było 40 osób online na raz. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Serwer fajny lecz, prezentacja uboga i jednym slowem do dupy.
(Frytek dam ci mala rade, nastepnym razem jak chcesz publikowac na odpieprz, nie publikuj...)

Opublikowano

macie od bloodiego <3

After learning all skills needed go to :
100lvl - Dratan Majar go to Town Administrator Len and take quest from him
Now go to theos (Tomb) and do this quest
After if you have done this quest use pbi and give back this quest to Len.

105lvl - Go in Dratan Majar to Archbishop and take quest
If you have gold then make this quest in Monster Combo if you havent go then in tomb to this mobs.
If you have done it give it back to Archbishop you will reach 110lvl

110lvl - Go to Juno Randol and take quest "Let's fu*k Nairat go Minshine" from Royal Guard Captain
Make an teleport or reloged and give it him back you will reach 130lvl

130lvl - Time to make quest for mondshine i think i dont must add nothing more there are all in Quest description.
When you do all quest for monshine you will reach 150lvl

150lvl - Make some quest in Mondshine to reach 153lvl and take quest to chapell for kill Pastor Meque and First step of escape.
When you will reach 158lvl with making an quests
Take quest from Wigo Legendary Legendro and you will reach 161lvl or something like that

160-161lvl- Tarian Quests, now make all quest what will you have
You will reach more than 175lvl

175lvl - Quest in Ramslo Underground Laboratory (giving 10% with pbi) make this till you reach 180lvl

180lvl - Quest in Ramslo Underground Laboratory (giving 5-8% with pbi) make this till you reach max lvl (185)

Opublikowano

Ciekawy Ciekawy serwer :D , a jaki max + ?

max + to 18 przy upgradzie runami lub hsami a msami do +20

wypisze mi ktos wady i zalety?

Zalety :

Bloody gra

Wady :

Narazie malo graczy

Coś aka Hard Chaos, tak?

Sam jestes Hard Chaos...

Opublikowano

max + to 18 przy upgradzie runami lub hsami a msami do +20

Zalety :

Bloody gra

Wady :

Narazie malo graczy

Sam jestes Hard Chaos...

Chyba to że tu grasz to wada, a nie zaleta.

Mi chodziło o to że typ serwera taki jak hard-chaos, czyli wbicie cap i pvp, tak?

Opublikowano

Prawde mowiac niczym sie nie wyroznia ten serwer od innych. To ze latwo sie expi to juz norma na prywatnych serwerach. Wiekszosc dobrych i przydatnych rzeczy jest w IS na stronie za coins a nie za darmowy cash. Nie wroze mu wielkiej kariery.

Opublikowano

Prosze bardzo bloody, strzelaj se fochy twoja gildi juz niema, i ten tego zrob prezentacje sam powodzenia :)

Naucz się pisać, bo to co prezentujesz to w oczy kole..

"se" może sobie? wstyd wyjść gdzieś do ludzi z takim czymś.. Nie dziwie się już dlaczego Polacy mają taką reputację na innych serverach.. Nie potrafią po Polsku coś napisać a co dopiero po Angielsku..

Powracając do servera, to może być ciekawy, ale trzeba dawać dużo pomysłów Stafowi, bo jest lekko nie ogarnięty. Sądzę, że z biegiem czasu może być coraz ciekawej ^^

ubh6c.png
Opublikowano

Naucz się pisać, bo to co prezentujesz to w oczy kole..

"se" może sobie? wstyd wyjść gdzieś do ludzi z takim czymś.. Nie dziwie się już dlaczego Polacy mają taką reputację na innych serverach.. Nie potrafią po Polsku coś napisać a co dopiero po Angielsku..

Powracając do servera, to może być ciekawy, ale trzeba dawać dużo pomysłów Stafowi, bo jest lekko nie ogarnięty. Sądzę, że z biegiem czasu może być coraz ciekawej ^^

Tylko, żeby serwer nie padł, bo prawdę mówiąc to stronę mają beznadziejną. >.>

Opublikowano

Tylko, żeby serwer nie padł, bo prawdę mówiąc to stronę mają beznadziejną. >.>

A mi się właśnie website jak i też lancher najbardziej podobają, ale to może kwestia gustów o których się nie dyskutuję :)

Wszystko w rękach staffa jak wcześniej pisałem. Będą online będzie z kim gadać a jeżeli nie to server padnie.

ubh6c.png
Opublikowano

Z jakiego serwera tę instalke pobraliście ? Gdyż ja jak próbuje ściągnąć to przeważnie zatrzymuje mi się na 70-80%.

Pozdrawiam.

Tez tak mam nawet u koleżanki tak się dzieje przy łączu 60 MB ...

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...